reklamareklamareklamareklamareklamareklama


reklama

Jak hodnotit?

zpět na detail soutěže


Při hodnocení mějte na mysli, že chcete dát organizátorovi soutěže objektivní zpětnou vazbu, aby mohl být příští ročník soutěže ještě lepší.

Spolu s celkovým dojmem je hodnocení rozděleno do 8 podkategorií. Stručný popis najdete také v tooltipech u jednotlivých kategorií (zobrazí se, když najedete myší nad obrázek), ale berte je pouze jako návod. Určitě vás napadnou i další aspekty, které by se daly do kategorie přiřadit.


Čas – Jak byl sestaven harmonogram? Kolik času jste strávili na soutěži čekáním? Měla soutěž skluz? Měli jste možnost roztančit se přímo na parketě?

Zázemí – Dalo se v okolí haly/sálu pohodlně zaparkovat? Jak prostorné a vybavené byly šatny? Bylo na soutěži dost zrcadel, věšáků, odpadkových košů...? Jaká byla čistota a dostupnost toalet? Byl kolem sálu dostatek místa, kde jste se mohli rozhýbat a roztančit? Nebyl na sále vydýchaný vzduch?

Parket – Jak velký a upravený byl parket? Udělal organizátor dost pro to, aby parket neklouzal/nelepil?

Porota – Bylo porotců dost na to, aby nebyly výsledky zkreslené? Byl v porotě vyrovnaný poměr mužů a žen? Nebyli všichni porotci u parketu na jednom místě? Hodnotili podle vašeho názoru porotci na soutěži objektivně? (Nejde o to, jak jste dopadli vy konkrétně. S tímto přístupem by porota vždy získala 50 %.)

Atmosféra – Jak vám přišlo prostředí vhodné k pořádání taneční soutěže? Vyhovovala vám hudba, ozvučení a moderátor? Jaká byla divácká atmosféra?

Extra – Všechny doplňkové služby, které zajistil organizátor navíc pro komfort soutěžících a diváků: občerstvení, restaurace, obchody s tanečními potřebami, profesionální líčení/česání, fotograf nebo fotobudka, doprovodný program pro diváky a vše další, co vám zpříjemnilo den.

Finance – Jaké jste měli náklady na dopravu na soutěž? Jak vysoké bylo vstupné a startovné? Byly přiměřené ceny doplňkových služeb, např. občerstvení? Jaké připravil organizátor věcné/finanční ceny za umístění nebo např. do tomboly?

Celkové hodnocení – Celkový dojem ze soutěže. Na kolik procent byste doporučili ostatním, aby se zúčastnili příštího ročníku?


Celkové hodnocení se záměrně nevypočítává z ostatních dílčích kategorií, protože by bylo potřeba přidat jejich relativní váhu, která může být pro každého jiná. Pro někoho může být pro výkon rozhodující velikost parketu, zatímco jiný se s menším parketem snadno vypořádá, ale uvítal by nižší startovné a vstupné.

Hlasování bude u každé soutěže po 21 dnech ukončeno.